17 септември 2016

Хубавото на търгуването на голяма графика е, че не си длъжен постоянно да висиш пред екрана и можеш спокойно да водиш забързан и силно динамичен начин на живот извън форекс.

Вчера просто нямах време да пиша, но сега ще направя обзор за вчера и преди вчера 🙂

Четвъртъка беше кофти ден, но забелязвам, че има и такива дни, но засега на следващият ден всичко се подрежда. Марджина ми в един момент беше на 130%, което е добре, но лошото беше временният резултат, който беше около -150лв. Понеже нямаше нови поръчки за поставяне не правих нищо.

Дори по Хаос грид действах малко странно и чаках, защото според мен щеше да има движение и пазарът опипваше накъде да поеме, та имах поръчка на еврото, но не по Хаос грид, а много други.

И вчера следобяд след 17 часа си пуснах терминала и какво да видя 🙂 … хубави неща, много ударени профити и един прекрасен временен резултат. Повечето поръчки ги затворих, като оставих тези с паунд долара и паунд евро, които са на добра печалба, но оставих е тези с йената и канадеца, които са на загуба. Дори да ги затворя всичките пак съм на печалба, защото кивито по ТХ се развива добре и просто реших да следвам това, което съм намислил и да анализирам…

Сега се заемам с попълването на статистиката…

Leave a Reply